Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

My home

31

Dec
2013

8 Kommentarer

Happy New Year

Det nye året skal feires hos gode venner. Siden jeg elsker borddekking har jeg dekket et nyttårsbord likevel som kanskje kan inspirere. Den første dagen i nytt år fortjener vel et stilig bord den også? Ønsker dere alle en riktig hyggelig nyttårsfeiring og vil takke alle som har vært innom bloggen i løpet av året. Kanskje vi sees  i 2014?

.

IMG_8979

..

IMG_9001

.

IMG_9003

.

IMG_9009

.

IMG_9012

..

IMG_9016

..

Wishing you all a Happy New Year !

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

 1. Så fantastisk dekket!!
  Elsker fargene:)

  GODT NYTT ÅR til deg og dine!!
  Måtte 2014 blir fantastisk ♥

  • Tusen takk Line og riktig godt nytt år til deg og dine også:-)

 2. For et lekkert nyttårsbord. Helt etter min smak. Virkelig lekkert!! Godt nyttår forresten! Og takk for det gamle. For selv om jeg har vært dårlig på å legge fra meg spor, har jeg vært mye innom deg!alltid fine bilder, og herlig inspirasjon i en lekker innpakning. Du er flink. Selv har jeg hatt en lengre bloggpause, men er så smått på vei tilbake. Det kjennes godt! Ha ei herlig helg! Klem fra line

  • Tusen takk for koselig tilbakemelding. Er innom mange blogger jeg også, men ikke alltid så flink på å legge igjen spor jeg heller, men setter stor pris når noen gjør det. Nå skal jeg inn og titte på bloggen din:-) Riktig godt nytt år. Vi blogges!

 3. Hei!

  Tusen takk for koselig hilsen hos meg. Nydelig borddekking!

  Gleder meg til å følge deg i 2014. Kanskje sees vi igjen også:)
  Klem fra
  Lotta

  • Takk lotta, kanskje vi får skravlet litt mer også da:-) Riktig god helg!

 4. Har kikka nedover bloggen din no. Så utruleg mange flotte bord du dekker! Lager du pynten sjølv?
  Det var mykje inspirasjon å hente her.
  Ønskjer deg ein fin søndagskveld.

  • Tusen takk for koselig tilbakemelding:-) Jeg elsker borddekking og finner masse inspirasjon på nettet og i blader. Jeg har brettet stjerner og laget bordkort mv selv, men det meste er ting og tang jeg har fra før. Ønsker deg en fin ny uke. Nå skal jeg ta meg en tur inn til deg:-)

Legg igjen en Kommentar

© 2012 RENE LINJER. All rights reserved. Design HJERTET DESIGN